Despre ASP

Accounting Solutions Partners S.R.L. din municipiul Tecuci este o firmă de prestări servicii în domeniul contabilității, menite să ajute companiile mici și mijlocii să se dezvolte, lăsând activitățile operaționale în seama experților.

Sorin Bîrzu

Sorin Bîrzu

După o experiență de 10 ani ca inspector în cadrul A.N.A.F. – Activitatea de Inspecție Fiscală, acumulând cunoştinţe în domeniul fiscal şi contabil, dezvoltându-și abilităţi de a organiza şi a conduce activitatea financiar-contabilă, Sorin Bîrzu are curajul în 2011 să ia decizia de a deveni antreprenor.

Condus de convingerea că doar cu pasiune, implicare şi responsabilitate poţi avea rezultate, reușește în permanență să transpună aceste princiipii în Accounting Solutions Partners, business-ul pe care l-a construit și dezvoltat în ultimii 5 ani.

Cristi Negruț

foto-cristi-negrut

Experiența dobândită în cadrul Contec Foods SRL (fosta fabrică de conserve din Tecuci), în calitate de director economic, i-a oferit lui Cristi Negruț condițiile unei viziuni de ansamblu asupra întregii activități economice dintr-o societate, în toate etapele ei de dezvoltare. Înțelegând astfel impactul decisiv pe care informația de natură contabilă și fiscală o are asupra unei afaceri, și-a dezvoltat atracția și interesul față de acest domeniu.

Începând cu anul 2011, de la înfiițarea Accounting Solutions Partners, managerii din cele mai diverse domenii de activitate au încredere în informațiile și expertiza lui Cristi și a echipei formate.

„Angajații sunt cel mai important lucru pe care îl deține o companie, pentru că dacă aceștia sunt fericiți și clienții vor fi fericiți, iar business-ul va crește.” – Richard Branson

 • Despre

  Suntem Accounting Solutions Partners SRL Tecuci, un partener de încredere pe care te poți baza!

  Prestăm servicii în domeniul contabilității, menite să ajute companiile mici și mijlocii să se dezvolte, lăsând activitățile operaționale în seama experților.

 • Trimite-ne un mesaj

 • Date contact

  Telefon fix: +40 236 810 088

  Bîrzu Sorin: +40 753 063 663

  Cristi Negruț: +40 753 063 653

   

  email: office[at]contabiltecuci.ro

  805300 Tecuci, Jud. Galați

  Str. Republicii nr. 19